Helppo ja kätevä kypsennystapa, joka sopii melkein mille tahansa kalafileelle.
4 kuhafileetä
1 tl suolaa
2 pientä paksoita tai kourallinen pinaattia
1 lime ohueksi viipaloituna
kourallinen siitakesieniä
1 rkl seesaminsiemeniä paahdettuna
4 rkl miriniä
Kastike:
2 dl kevätsipulia hienonnettuna
2 cm:n pätkä inkivääriä raastettuna
puolikas valkosipulinkynsi
1½ dl rypsiöljyä
2 tl kalakastiketta
2 rkl limemehua
Leikkaa kuhafileet ruodottomiksi ja mausta suolalla. Puolita paksoit ja siitakesienet. Laita fileet puoliksi taitettujen leivinpaperien päälle ja annostele päälle paksoit, siitakesienet, viipaloidut limesiivut ja seesaminsiemenet. Mausta mirinietikalla
Taita paperin toinen puolisko kanneksi ja kääri reunat kiinni. Kypsennä 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset kulhossa.
Tarjoa nyytit kastikkeen kera.