Näitä tai ainakin näitä muistuttavia silakkapihvejä tehtaili jossakin ruokaohjelmassaan pohjoismaisen ruokavallankumouksen airut Claus Meyer, ruokakirjailija, saarnamies, bisnesnero ja Kööpenhaminan Noman perustaja.
kokojyvävehnäjauhoja
600 g silakkafileitä
suolaa ja mustapippuria myllystä
5 rkl karkeaa Dijonin sinappia
1 ruukku lehtipersiljaa
3 rkl rypsiöljyä ja 2 rkl voita paistamiseen
Aseta leivinpaperiarkki pöydälle ja ripottele päälle ohuelti kokojyvävehnäjauhoja. Lado silakkafileet paperille nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja mustapippurilla
Levitä sinappi fileiden pinnalle ja ripottele päälle hienonnettua lehtipersiljaa. Taita fileet puoliksi pyrstöä kohden.
Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy sekä voi ja paista fileet rapeiksi.