Nyt herkutellaan kuhalla

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Kuukauden kalasaalis -jutuissa kerromme, mitkä luonnonkalat ovat juuri nyt sesongissa ja mitä niistä voisi kokata.

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal”][vc_single_image image=”3391″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” qode_css_animation=””][vc_text_separator title=”Kuha” border=”no”][vc_empty_space height=”15px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Kesä alkaa väistyä ja vedet viilenevät. Syyskuu tuo mukanaan usean eri luonnonkalan sesonkikauden: yksi niistä on huippuherkullinen kuha.

Kuhaa pyydetään ympäri vuoden, mutta monien kalojen tapaan sitä on paremmin saatavilla viileiden vesien aikana. Kun vedet ovat kesällä lämpimiä, kalat viihtyvät syvemmissä vesissä eivätkä ne ole kovinkaan aktiivisia. Siksi ne eivät käy pyydyksiinkään niin helposti.

Kuhan liha on valkoista, kiinteää, keskirasvaista ja fileoituna lähes ruodotonta. Kuhafileet voi pariloida tai paistaa sellaisenaan tai ne voidaan leivittää eli paneroida ennen paistamista. Usein kuhafileet kääritään rulliksi ja tarjotaan herkullisten kastikkeiden kanssa. Kokonaisen, puhdistetun kuhan voi käyttää keittoihin tai paistaa uunissa.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space height=”15px”][vc_text_separator title=”Reseptejä” border=”no”][vc_empty_space height=”15px”][portfolio_list type=”justified_gallery” hover_type_masonry=”split_up” spacing=”15″ row_height=”200″ justify_last_row=”center” show_load_more=”no” category=”kuukauden-kalasaalis-09-2020-kuha” show_title=”yes” title_tag=”h4″ show_categories=”no”][/vc_column][/vc_row]