Kuukauden kalasaalis: lohi

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Kuukauden kalasaalis -jutuissa kerromme, mitkä luonnonkalat ovat juuri nyt sesongissa ja mitä niistä voisi kokata.

[/vc_column_text][vc_separator type=”normal”][vc_single_image image=”3224″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” qode_css_animation=””][vc_text_separator title=”Lohi” border=”no”][vc_empty_space height=”15px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Kesä on täällä! Kesäkuussa nautitaan kalojen kuninkaan, lohen sesongista.

Lohen kalastus on tarkoin säänneltyä. Se on kiintiöity, eli sitä saa kalastaa vain tietyn määrän vuodessa. Kalastus on myös ajallisesti rajoitettua.

Selkeästi suurin osa Suomessa myydystä lohesta on kasvatettua, yleensä Norjasta tuotua lohta. Luonnonlohen erottaa kasvatetusta lihan väristä: luonnonlohi voi olla vähemmän punertava kasvatettuun verrattuna.

Kotimaista luonnonlohta ei ole kovin laajalta saatavilla edes sesongin aikaan, mutta sen voi aina korvata kasvatetulla lohella tai kirjolohella.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space height=”15px”][vc_text_separator title=”Reseptejä” border=”no”][vc_empty_space height=”15px”][portfolio_list type=”justified_gallery” hover_type_masonry=”split_up” spacing=”15″ row_height=”200″ justify_last_row=”center” show_load_more=”no” category=”kuukauden-kalasaalis-06-2020-lohi” show_title=”yes” title_tag=”h4″ show_categories=”no”][/vc_column][/vc_row]