Kalan matkassa: support your local

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Lahtelaisia kalan ystäviä on hemmoteltu kerran viikossa viimeisen kuukauden ajan. Salpausselän Kala on tehnyt yhteistyötä paikallisen Wine Cafe Olavin kanssa myyden ravintolan edustalla loimulohta.

– Meillä on ollut tässä sellainen support your local -meininki, kertoo kalakauppias Ari Seppälä.

Wine Cafe Olavi teki loimulohesta take away -annoksia, ja kalaa myytiin myös ennakkotilauksesta isompia satseja. Kauppa kävi.

– Fileoimme lohen itse, ja kun tuoreesta lohesta saa lämmintä loimua, niin kyllähän se on hyvää, Seppälä kehuu.

Näin vappuviikkona loimutuksesta pidetään taukoa, mutta hyvin onnistunut kokeilu saanee jatkoa.

– Meillä on ollut puhetta, että menisimme kauppojen edustalle loimuttamaan, Seppälä vinkkaa.

Lahtelaisten kannattaa siis seurata Salpausselän Kalan somea tietääkseen, koska herkkua on seuraavan kerran tarjolla.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3135″ img_size=”large” alignment=”center” qode_css_animation=””][vc_column_text]

Jo kuva loimulohesta saa veden herahtamaan kielelle!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]