Kirjolohi-cevice

 

100 g kirjolohta nahattomana fileenä
1 lime
½ sitruuna
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

 

Kuutioi kala pieniksi paloiksi. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla sekä limen kuorella ja purista limen ja puolikkaan sitruunan mehu kalan päälle. Lisää reilu loraus oliiviöljyä ja sekoita hyvin.

 

pala kurkkua
6  kirsikkatomaattia
1 veriappelsiini (appelsiini, greippi, verigreippi toimivat myös)
pieni pala tuoretta jalapenoa
10 oksaa korianteria
½ pieni punasipuli
tabascoa

 

Kuori ja kuutio kurkku, lohko kirsikka tomaatit, kuori ja ”fileoi” veriappelsiini. Hienonna tuore jalapeno, punasipuli sekä korianteri. Sekoita kaikki aineet kalakuutioiden joukkoon ja anna kypsyä jääkaapissa noin 15 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja muutama tippa tabascoa.

 

Tarjoile aromaattinen cevice tortilla lastujen kanssa illan istujaisissa tai kesäjuhlissa alkuruokana.

Katso reseptivideo: