Kotikokin kalapäivä: terveyttä lautasella

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Tämän päivän kuluttaja on terveystietoinen ja arvostaa sitä, että päivittäinen ruoka on ravitsemuksellisesti oikein koostettu, tietää Leena Jääskeläinen, joka lähetti Kotikokin kalapäivä -juttusarjaamme nämä terveiset.

”Mitä kaikkea saakaan aikaan 35 minuutissa ja säästyneen ajan voi käyttää vaikka ulkoiluun. Tällä erää käytin kauden vihanneksia inspiraation lähteenä ateriaa suunnitellessani.

Vihreää parsaa, porkkanoita ja lohi.

Porkkanat keitin miedossa suolavedessä purutuntumaa säilyttäen.

Parsat paistoin voissa ja niiden ruskistettua lisäsin paistinpannulle vettä. Näin parsat kypsyivät (vesi haihtuu kokonaan pois valmistuksen aikana) ja tällä välin paistoin lohimedaljongit. Kalan mausteena kevyt suola sekä hieman sitruunapippuria.

Kaiken kruunasi valmis sitruunakastike!

Tämä on nopeaa valmistaa ja herkullista sekä kevyttä!”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Haluaisitko oman kalabravuurisi kuvan ja reseptin sivuillemme? Lähetä kuva ja resepti osoitteeseen [email protected]! Voit myös kertoa ruoasta enemmänkin, jos haluat – onko resepti kenties suvussasi jo vuosia kulkenut luotto-ohje, sattumalta syntynyt hitti tai vaikkapa lomamatkalta inspiraationsa saanut? Lähettämällä kuvia ja tekstiä annat Pro Kalalle luvan julkaista ne sivuillaan. Liitä mukaan nimesi tai nimimerkki, jos et halua, että nimeäsi julkaistaan. Emme välttämättä julkaise kaikkea lähetettyä materiaalia. Kerromme aina, mikäli kuvasi ja reseptisi valitaan julkaistavaksi.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]