Lähikuva kalakeitosta lautasella

Kansallinen kalakeittopäivä saa kattilat porisemaan!

Säännöt ja tuomaristo

Reseptikilpailu Vuoden kalakeitto-kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Pro Kala ry

Pasilankatu 2, 5krs PL 115 00241 Helsinki

2. Osallistumis­kelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Pro Kala ry:n henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

3. Kilpailuaika

Osallistumisaika alkaa 20.10.2020 ja päättyy 22.11.2020.

4. Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä kilpailusivun www.kalakeittopaiva.fi kautta kalakeittoresepti sekä osallistujan yhteystiedot. Reseptiin voi halutessaan liittää kuvan valmiista keitosta.

Pro Kala ry varaa oikeuden julkaista www-sivuillaan, somekanavissaan tai printtimateriaalissaan kaikki kilpailuun osallistuneet reseptit.

5. Voittajan valinta ja palkinto

Pro Kala ry:n valitsema tuomaristo valikoi reseptien joukosta 5 finalistia, joiden joukosta valitaan Vuoden kalakeitto -resepti. Vuoden kalakeitto -reseptin lähettäjä palkitaan tyylikkäällä keittokattilalla ja 250 euron lahjakortilla valitsemaansa kaupparyhmään. Muut neljä finalistia palkitaan kirjapalkinnolla. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun. Voittajaresepti ja finalistireseptit julkaistaan verkossa ja niistä koostetaan reseptiesite. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Voittaja julkistetaan 14.1.2021.

6. Säännöt

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

7. Julkaisuoikeudet

Pro Kala ry:llä on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä reseptejä ja reseptikuvia. Pro Kala ry pidättää oikeuden kaikkeen sisältöön, joka on tuotettu reseptikilpailuun. Lähettämällä aineistoaan kilpailuun osallistuva henkilö antaa suostumuksensa aineiston julkaisemiseen kerrottuihin tarkoituksiin ilman korvausta.

8. Henkilötietojen käsittely

Pro Kala ry käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja ainoastaan kilpailun toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Yhdistys ei käytä osallistujien tietoja suoramarkkinointiin eikä luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Tuomaristo

Topi Vaissi
Vuoden Kalakauppa 2020 Foodmarket Herkku
Helsingin kalamestari

Teresa Välimäki
kokki ja ruoka-alan monitoiminainen

Calle Spring
myyntipäällikkö Äyriäistukku – Frisch Haus Finland Oy

Katriina Partanen
Pro Kala ry:n toiminnanjohtaja

Pia Alapeteri
helsinkiläinen ruokavaikuttaja ja yrittäjä, joka kirjoittaa työkseen puolikuivia tarinoita ruoasta, viinistä ja vähän rakkaudestakin.
www.piapas.com